Vraag direct je Bodytec intake aan?

Wat is Bodytec?

Bodytec is een effectieve maar intensieve manier van trainen gebaseerd op EMS training (korte intensieve trainingen van slechts 20 minuten. Omdat deze manier van trainen kort en krachtig is maar ook maar enkele keren per week nodig is past het uitstekend in de drukke agenda.

De acht grote spiergroepen waaronder benen, buik, billen worden tegelijkertijd automatisch door het pak aangespannen door (niet gevaarlijke) impulsen. Het voelt als een tinteling maar zijn qua intensiteit aanpasbaar.

Een gediplomeerde trainer doet oefeningen voor die jij daarna gaat uitvoeren. Hele simpele oefeningen worden stukke zwaarder door deze impulsen. Het voelt als de zelfde weerstand als rennen in een zwembad.

Bodytec - 20 minuten intensief trainen | Personal Active

Met Bodytec train je intensief en bespaar je tijd

Het trainen met de weerstand die Bodytec je geeft is heel effectief waardoor de trainingen minder lang hoeven te duren. Een training duur 20 minuten en je verbrand al gauw ruim 500 calorieën. Zelfs vergeleken met ‘normale’ krachttrainingen zijn de trainingen van Bodytec effectiever. Je doet een complete lichaamstraining in een recordtijd. En het systeem heeft zich al meermaals bewezen.

Je zult met die kortere intensieve trainingstijd naar enkele weken al het resultaat zien. Je slankt af, je wordt fitter en sterker. Ook je spiermassa gaat toenemen waardoor je zelfs tijdens rust meer calorieën verbrandt.

Hoe werkt het?

Tijdens de training draag je een soort wetsuit met een bijpassend vest met daarop de elektroden. Deze elektroden zijn aangesloten op ons Bodytec aparaat waarmee we de impulsen naar het pak sturen.

De impulsen zorgen voor het gevoel van weerstand in acht verschillende spiergoepen. Je spieren worden hierdoor 20 keer per seconden aangespannen. Het aanspanningsniveau is 40% hoger dan dat je zelf normaal kunt. Hierdoor is de training vele male intensiever maar ook veel efficiënter.