Search

InBody

De InBody 370S Body Composition Analyzer

Het basismodel voor ons als sportschool om de lichaamssamenstelling te meten. Dit apparaat is eigenlijk een luxe weegschaal die lichaamsvet, spieren en lichaamswater etc. meet.

De lichaamssamenstelling is een manier om te beschrijven waaruit het lichaam bestaat. Het omvat vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht. Het omschrijft het gewicht ook nauwkeuriger dan BMI. De analyse van de lichaamssamenstelling geeft nauwkeurig de veranderingen in vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet weer. Dit kan helpen bij het valideren van diensten als persoonlijke training, patiëntenzorg en algemeen welzijn.

Zo kunnen wij de veranderingen in je lichaamssamenstelling goed volgen. Deze informatie laat zien hoe je je persoonlijke dagmenu kan beïnvloeden. Door de Inbody kunnen wij onze voedingsschema’s aanpassen naar wat jou lichaam nodig heeft. Ook word je fitness schema en je doelen erop aangepast zodat je echt doet wat jou lichaam nodig heeft.

Voor de meting hoef je alleen op het apparaat te staan en de handelektroden vast te houden.

 

 

Inbody wordt over de hele wereld gebruikt door doktoren, personal trainers, professionele atleten en diëtisten. Inbody technologie is anders dan andere BIA apparatuur.

  • Inbody technologie is gebaseerd op directe meting en kan segmentaal meteren.
  • Inbody maakt geen gebruik van statische data in het berekenen van waarden.
  • Inbody gebruikt meerdere frequenties.
  • Inbody kan de impedantie van de romp nauwkeurig meten.

Vraag hier je gratis proeftraining aan!

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.