HOME > Inbody

inbody

inbody 370s
370s body composition analyzer

Het basismodel voor ons als sportschool om de lichaamssamenstelling te meten. Dit apparaat is eigenlijk een luxe weegschaal die het volgende voor je kan meten:

  • Spieren

  • Lichaamsvet

  • Lichaamswater

ANALYSE LICHAAMSSAMENSTELLING

De lichaamssamenstelling is een manier om te beschrijven waaruit het lichaam bestaat. Het omvat vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht. Het omschrijft het gewicht ook nauwkeuriger dan BMI. De analyse van de lichaamssamenstelling geeft nauwkeurig de veranderingen in vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet weer. Dit kan helpen bij het valideren van diensten als persoonlijke training, patiëntenzorg en algemeen welzijn.

DIRECT EEN METING AANVRAGEN
VERANDERINGEN VOLGEN

Zo kunnen wij de veranderingen in je lichaamssamenstelling goed volgen. Deze informatie laat zien hoe je je persoonlijke dagmenu kan beïnvloeden. Door de Inbody kunnen wij onze voedingsschema’s aanpassen naar wat jou lichaam nodig heeft. Ook word je fitness schema en je doelen erop aangepast zodat je echt doet wat jou lichaam nodig heeft.
Voor de meting hoef je alleen op het apparaat te staan en de handelektroden vast te houden.

DIRECT EEN METING AANVRAGEN
WERELDWIJD GEBRUIK

Inbody wordt over de hele wereld gebruikt door doktoren, personal trainers, professionele atleten en diëtisten. Inbody technologie is anders dan andere BIA apparatuur.
InBody-technologie is gebaseerd op directe meting en kan segmentaal meten. InBody maakt geen gebruik van statische data bij het berekenen van waarden, maar maakt in plaats daarvan gebruik van meerdere frequenties. Hierdoor kan InBody de impedantie van de romp nauwkeurig meten.

DIRECT EEN METING AANVRAGEN

Gratis proeftraining

Een training uitproberen? Dat kan! Neem contact met ons op.

GRATIS PROEFTRAINING BOEKEN

Wat vertellen leden over ons