Personal Training

Wanneer uw wensen en doelen meer begeleiding en advies verlangen dan is Personal Training echt iets voor je. Tijdens deze sessies heb je een trainer volledig tot jouw beschikking. Deze trainer helpt met de oefeningen, komt met gevarieerde trainingen, en geeft je advies over voeding. De motivator, een trainingsmaatje en lifestylecoach die jou net wat meer laat doen. Kom maar op met die doelen!

Effectief trainen

Onze persoonlijke trainingen zijn gevarieerd, uitgebalanceerd en nooit half werk! De gedachte dat deze training vooral duur is, is achterhaald. Personal Training is bij ons juist bereikbaar en de effectieve manier van trainen zorgt voor meer resultaat dan de ‘gewone training’ waardoor je kosten zult besparen.

Personal Training | Personal Active

Duo training

Sport je liever samen? Vraag dan naar de mogelijkheden van duo trainen. Duo trainen geeft je een extra stok achter de deur. Train samen met je collega, partner, vriend of vriendin en behaal samen jullie doelstellingen.

Wat kun je verwachten?

Bij aanvang van het trainen zullen jouw wensen en doelstellingen in kaart worden gebracht. Op basis hiervan maken wij een op maat gemaakt trainingsprogramma en krijg je voedingsadvies. Dit allemaal om te zorgen dat jouw doelstellingen worden behaalt. Tussendoor zullen we uiteraard metingen uitvoeren om de programma’s en adviezen bij te schaven.

Is Personal Training iets voor u?

Wil je meer info over één op één trainen, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via de e-mail of natuurlijk persoonlijk door langs te komen tijdens openingstijden.

Vraag direct uw intake gesprek aan!

Om het werkgebied te vergoten gaat RVD personal training gebruik maken van de faciliteiten van Personal Active. Op deze manier kunnen geïnteresseerde nog dichter bij Zaltbommel gebruik maken van hun personal training aanbod.

Benieuwd wat hij allemaal te bieden heeft?

Voor meer info:
rvdpersonaltraining@gmail.com
06 – 237 171 34