Small group training - Personal Active Zaltbommel

Small Group training is het alternatief wanneer u wel de voordelen wilt hebben van een personal trainer maar de kosten voor één op één te hoog vindt.

Wat is een small group training

Een Small Group bestaat uit maximaal 12 personen. Dit maximale aantal zorgt er voor dat de begeleiding nog steeds persoonlijk en doelgericht is. De aanwezigheid van de andere zorgt voor extra motivatie en meer plezier tijdens het trainen. U kunt uw eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. Een Small Group training duurt 60 minuten en de workouts zijn afgestemd op de groep en iedere keer weer vernieuwend.

Hoe zit zo’n training eruit?

Er is uiteraard veel mogelijk. Van cardio- tot krachttraining. Van lichaamshouding en stabiliteit tot afvallen en spiergroei. Wanneer u meer resultaat wilt, van afwisseling houdt en niet snel verveeld wilt raken dan is deze trainingsvorm echt wat voor u.

Wilt u het ook een keer proberen of wilt u na het lezen van deze tekst direct aanmelden? Neem dan even contact met ons op of loop even binnen tijdens onze openingstijden.