Search

Sportschool Zaltbommel

Personal Active Sportschool Zaltbommel

Personal Active Sportschool Zaltbommel biedt jou een ruim aanbod in sport, beweging en voeding. Voor ieder persoon hebben wij een passende training, zowel groepslessen als individuele training of personal training. En train je een tijdje bij Personal Active sportschool Zaltbommel, dan zul je merken: als je je fit voelt, voel je je lekkerder!

Houd je niet zo van fitness? Kom naar Personal Active sportschool Zaltbommel

Personal Active sportschool Zaltbommel biedt een passende training voor elk, zelfs als je niet zo van sporten houdt.  Bij Personal Active sportschool Zaltbommel traint iedereen met plezier. Van bootcamp tot kickboksen en van personal training tot EGYM: je bent bij ons in de juiste (trainings)handen.

Een greep uit het aanbod van onze sportschool in Zaltbommel

Fitness

Wil je naar de fitness in Zaltbommel? Bij boutique fitness Personal Active krijg je uitstekende, persoonlijke begeleiding. Er geldt altijd een maximumaantal sporters in onze fitnessruimte. Dankzij ons inschrijfsysteem weet je zeker dat het nooit te druk is.

EGYM

Heb je weinig tijd om te sporten? of gewoon geen zin om uren in de sportschool te staan? Maar wil je wel fit en vitaal worden en blijven? Denk dan eens aan EGYM van Personal Active fitness in Zaltbommel. In slechts een half uur train je alle belangrijke spiergroepen.

Yin Yoga Zaltbommel: voel en ervaar een diepe ontspanning. Ontsnap even aan de druk en stress van het dagelijks leven met totale ontspanning. Yin Yoga van Personal Active maakt je het bindweefsel los en houdt het soepel. Je traint je brein in het ervaren en herkennen van spanning en gevoelens, hebt tijdens Yin Yoga de tijd om écht te voelen.

Kickboksen

Bodykick kickbokstraining is een pittige training voor iedereen. Een zeer complete training met stoten en trappen, zowel op de bokszak als met een sparringpartner. Werk op je eigen niveau aan je conditie, kracht, souplesse, balans, fitheid en weerbaarheid.

Pilates

Pilates is een training voor verbetering van je balans, evenwicht, coördinatie en flexibiliteit door te werken aan belangrijke spiergroepen. Pilates versterkt de spieren die zorgen voor de juiste houding van je wervelkolom en verbetert de core stability: de rug-, buik-, bil- en heupspieren.

Personal training

Workouts met jouw eigen personal trainer in Zaltbommel. Samen werk je effectief aan een optimaal resultaat van elke training. De PT is jouw motivator, jouw trainingsmaatje en jouw lifestylecoach. Hij of zij helpt jou met de optimale uitvoering van oefeningen, stelt een gevarieerd trainingsprogramma voor je samen en adviseert je over voeding. Ook stimuleert jouw PT je om nét dat stapje extra te zetten.

Voedingsadvies

Afslanken? Kies voor Het BenFit-programma met voeding en beweging van Personal Active. Je krijgt persoonlijk voor jou gemaakte voedingsadviezen die helemaal met de tijd meegaan. Maar BenFit is meer dan alleen eten. Het programma leert je positief in het leven te staan en controle te krijgen over je lichaam en gewicht. Met gezonde voeding en beweging ga jij je steeds beter voelen, je leert weer genieten van het leven.

Wil je meer informatie over Personal Active sportschool Zaltbommel? Vraag hieronder een gratis proeftraining aan!

Vraag hier je gratis proeftraining aan!

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.