fbpx

Fitness

Kleinschalige maar persoonlijke fitness

Personal Active is een kleinschalige fitness gevestigd in het pand van Schouten&Nelissen. De perfecte locatie om onder de juiste begeleiding aan uw conditie en/of figuur te werken. Een instructeur met meer dan 15 jaar ervaring stelt u op uw gemak en stelt alles in het werk om u te helpen met uw doelen. Wilt u een trainingsschema? Geen probleem, op basis van uw wensen wordt een op-maat gemaakt schema gerealiseerd welke naar wens vernieuwd of bijgeschaafd kan worden. U bent vooral welkom!

Op eigen niveau

We vinden het belangrijk dat iedereen kan komen sporten. Van jong tot oud. Van bootcamp tot individueel fitness. U kunt dan ook gebruik maken van diverse apparaten, diverse losse oefeningen, een op maat gemaakt schema en deze naar eigen invulling verzwaren of qua herhalingen uitbouwen.

Gratis adviesgesprek of proefles?

Heeft u een vraag, wilt u kennismaken met Personal Active of wilt u misschien een kosteloos adviesgesprek of proefles volgen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformullier in zijn geheel in en wij nemen contact met u op. U bent natuurlijk ook altijd, binnen de openingstijden, van harte welkom om persoonlijk kennis te komen maken met Personal Active en Richard Schimmer.