Zoek

EGYM

Fit & Vitaal in 30 minuten

Personal Active brengt je een trainingsrevolutie genaamd EGYM. Deze ultramoderne digitale trainingsfaciliteit biedt je een ruim aanbod van oefeningsmachines voor alle belangrijke spiergroepen. Deze apparaten zijn zo ontwikkeld dat ze in staat zijn om zich aan jouw situatie aan te passen.

De afstelling, de weerstand en de belasting worden op jouw situatie afgesteld. De machine herkent je aan jouw persoonlijke polsband en zet automatisch de instelling in jouw stand. De machine volgt jouw bewegingen op een scherm en hij laat zien waar je te snel, te hard of te langzaam beweegt. Hij is dus ook jouw persoonlijke digitale coach. Je hebt dus altijd de juiste houding, de beste weerstand en je voert de oefening altijd goed uit.

EGYM is een welkome aanvulling voor Personal Active. Het systeem is uitgebreid getest en uitermate geschikt om jouw Personal Active training aan te vullen. Persoonlijk advies vanuit het systeem met daarbij de mogelijkheid om jouw trainingen op te slaan en te bekijken in een app zorgen ervoor dat je je trainingsdoelstelling gemakkelijker zult behalen. Iets waar we bij Personal Active voor staan; Sportieve, trainings- en lichamelijk doelen behalen!

Vraag hier je gratis proeftraining aan!

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.