Zoek

Fitness Zaltbommel

Fitness in Zaltbommel met uitstekende, persoonlijke begeleiding. Dat is boutique fitness Personal Active. Dankzij ons inschrijfsysteem weet je zeker dat het nooit te druk is. En er is altijd een enthousiaste trainer en coach aanwezig in de fitnessruimte die je motiveert om het beste uit jezelf te halen!

 

Waarom kies je voor Personal Active Fitness Zaltbommel?

  • persoonlijke begeleiding
  • het is er nooit te druk
  • boutique fitness
  • compleet aanbod voeding & beweging
  • gezellige, aangename sfeer

PERSOONLIJKE BEGELEIDING BIJ FITNESS ZALTBOMMEL

Wilt je optimaal resultaat van je fitnesstraining? Met persoonlijke begeleiding haal je het beste uit jezelf. De trainers en coaches van onze fitness in Zaltbommel hebben meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van voeding en beweging. Zij staan voor je klaar om al je vragen hierover te beantwoorden. Heb je speciale wensen op het gebied van voeding, bijvoorbeeld omdat je allergisch, vegetarisch of veganistisch bent? Of heb je een beperking tijdens het bewegen, bijvoorbeeld vanwege een blessure? Zij kijken naar de mogelijkheden en helpen je persoonlijk verder.

Schrijf je vooraf even in

Wij willen jou de garantie te geven dat je tijdens je workout in onze fitness in Zaltbommel altijd de nodige persoonlijke aandacht krijgt van de coach. Daarom hanteren wij een maximum aantal sporters tegelijk in onze fitnesszaal. Om dit te kunnen garanderen, vragen wij wel van je om je vooraf even in te schrijven als je naar onze fitness in Zaltbommel wilt komen.

EGYM, fit & vitaal in 30 minuten

Wil je graag fit en vitaal worden en blijven, maar heb je weinig tijd om te sporten? Kies dan voor EGYM van Personal Active fitness in Zaltbommel. In slechts een half uur train je alle belangrijke spiergroepen. De geautomatiseerde trainingsapparatuur stelt onder meer de instellingen, weerstand en de belasting automatisch in op jouw persoonlijke kenmerken. Gewoon even je persoonlijke EGYM polsbandje bij de lezer houden en je kunt direct aan de slag. Zo train je altijd op de juiste manier, in de beste houding en met een optimale weerstand.

Vraag hier je gratis proeftraining aan!

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.