Fitness | Persoonlijk en onder de juiste begeleiding

Fitness onder goede en persoonlijke begeleiding; dat is Personal Active! Het trainingsmoment waarop je je wilt inschrijven heeft altijd een maximaal aantal die toelaatbaar zijn. Het claimen van een trainingsmoment kan je doen via onze app. Hierdoor weten we dat je komt maar ook dat er nooit meer mensen zijn dan dat we persoonlijk kunnen begeleiden. Hierdoor blijven we ondanks dat vele bij ons willen trainen voldoen aan onze visie; Energiek en persoonlijk!

20 jaar fitness ervaring

Als je fitnesst bij Personal Active weet dan dat wij beschikken over trainers met meer dan 20 jaar trainings en voedingservaring. Wij staan voor je klaar als het gaat om specifiek train of voedingsvragen. Ook wanneer je speciale allergieën hebt of als je moeilijker kunt trainen door een blessure. We helpen je graag en werken graag naar jouw doelstellingen.

Fitness ruimte van boven | Personal Active Zaltbommel

Groot aanbod met het persoonlijke van kleinschalig

We bieden je een ruim aanbod. Voor ieder persoon hebben wij een passende training. Ook als je niet zo van fitness houdt dan dagen we je uit om een training te volgen tijdens onze bootcamp, groepsles of personal training. Je bent bij ons in de juiste (trainings)handen.

Op eigen niveau

We vinden het belangrijk dat iedereen kan komen sporten. Van jong tot oud. Van bootcamp tot individueel fitness. Je kunt dan ook gebruik maken van diverse apparaten, diverse losse oefeningen, een op maat gemaakt schema en deze naar eigen invulling verzwaren of qua herhalingen uitbouwen. Laat het ons altijd weten wanneer je jouw training wilt uitbreiden of wilt variëren. Wij gaan altijd op zoek naar wat het beste bij je past en adviseren je graag.

Gratis adviesgesprek of proefles?

Heb je een vraag, wil je kennismaken met Personal Active of wil je misschien een kosteloos adviesgesprek of proefles volgen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformullier in zijn geheel in en wij nemen contact met je op. Je bent natuurlijk ook altijd, binnen de openingstijden, van harte welkom om persoonlijk kennis te komen maken met Personal Active. We laten je graag onze trainingsfaciliteiten en aanbod zien.

Word nu lid!
Boek nu gratis proeftraining!