Search

Dietist Zaltbommel

Naar diëtist Zaltbommel? Of lekker en gezond afvallen met voeding en beweging?

Wil je naar de diëtist in Zaltbommel om af te vallen? In plaats van een streng dieet kun je om af te slanken kun je ook kiezen voor een programma met voeding en beweging van Personal Active. Dat is vaak minstens zo effectief en ook nog leuk. Want met haalbare doelen, persoonlijke en enthousiaste coaching, een sportprogramma op maat en gezond eten dat jij zelf lekker vindt, wordt afslanken een stuk gemakkelijker.

Naar de voedingsadviseur of diëtist in Zaltbommel?

Denk je erover om naar de diëtist in Zaltbommel te gaan om je te helpen afvallen? Dat kan natuurlijk heel goed werken. Maar waar de diëtist zich enkel bezighoudt met voeding, helpen wij je bij sportcentrum Personal Active verder met een compleet programma van voeding en beweging. Onze voedingsadviseurs coachen jou aan de hand van het bewezen BenFit-programma.

Ben Fit voedingsadvies

BenFit: op maat gemaakte voedingsadviezen die helemaal met de tijd meegaan. Maar BenFit is meer dan alleen eten. Het programma leert je positief in het leven te staan en controle te krijgen over je lichaam en gewicht. Het is door deskundigen ontwikkeld met als doel om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken. Met persoonlijke coaching op het gebied van voeding en beweging helpt jouw coach jou om op een andere manier te kijken naar je lichaam en gezondheid. Zo ga jij je met BenFit steeds beter voelen, je leert weer te genieten van het leven.

Lekker, voldoende en zeer gevarieerd eten

Wat doet BenFit van Personal Active anders dan de diëtist in Zaltbommel? De basis is hetzelfde: gebalanceerd eten aan de hand van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Onze voedingscoach geeft geen dieetadviezen bij kwalen en ziektes – daarvoor moet je toch echt naar de diëtist in Zaltbommel. Maar wil je afslanken en tegelijk lekker, voldoende en zeer gevarieerd eten? Afvallen zonder dieet, pillen of shakes? Probeer de BenFit ‘way of living’ en ontdek zelf: gezond leven is eigenlijk veel leuker en lekkerder dan je oude, ongezonde consumptiepatroon.

Hoe werkt BenFit?

Je krijgt elke week een voedingsadvies op maat. Dit wordt samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke energiebehoefte, op basis van onder meer je leeftijd, geslacht, werk, dagelijkse activiteiten en sport. Het BenFit voedingsadvies op maat krijg je zelfs inclusief boodschappenlijst. Hier ben je zeker niet met handen en voeten aan gebonden, integendeel. De BenFit voedingslijst is zeer variabel: staat er iets op wat je niet zo lekker vindt of waar je gewoon even geen zin in hebt? Alle recepten en ingrediënten zijn eenvoudig aan te passen en vervangen.

Vraag hier je gratis proeftraining aan!

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.