Breed aanbod aan groepslessen

Een stapje extra zetten en meedoen aan de leukste groepslessen? Geef je dan op voor conditionele, kracht, dans, lichaam & mind en actielessen. Onder begeleiding van professionele en goed opgeleide trainers wordt je uitgedaagd om je grenzen te verleggen. Net dat ene stapje.

Er is altijd wel een groepsles die past

Of het nu buiten of binnen is. Of het nu gaat om conditie verbeteren, afvallen, spierkracht vergroting of ontspannen en ontsnappen aan de drukte van de dag. We hebben groepslessen in iedere genoemde categorie. Wat je doel ook is; er is altijd een les die deze dient.

Ons groepsles aanbod

Druk op het plusje voor meer informatie

BodyKick is de groepsles waarbij boks- en traptechniek gecombineerd wordt met lekkere stevige muziek. Een uitstekende les om te werken aan conditie, vetverbranding en stressrelease. U werkt met een Kickbag en niet met een echte sparringspartner. 

Het is een groesples die geschikt is voor ieder niveau; getraind of ongetraind. Deze les is uw ultieme workout als het gaat om de fun en het resultaat. Meld je eens aan voor één gratis proefles en ervaar hoe leuk het is.

Voordelen BodyKick

Kom in Shape
BodyKick is de manier om in shape te komen én te blijven! Iedereen kan op zijn/haar eigen tempo en intensiteit werken.

Vetverbranding
Met BodyKick verbrand je enorm veel calorieën zonder dat je het zelf in de gaten hebt.

Energie boost
Elke ‘BodyKicker’ heeft het hierover, je krijgt meer energie en je zult merken dat je lekkerder in je vel gaat zitten.

Verstevigen
Door middel van de impact op de Kickbag versterk je het gehele lichaam, buik, billen, bovenlichaam en benen worden op je eigen niveau getraind.

Stressrelease
BodyKick is een geweldige manier om stress te ontladen, al je negatieve energie kan eruit en je voelt je weer fris.

Spinning is het indoor fietsprogramma waarbij conditie en vetverbranding voorop staat. Bij een les spinning verbruik je een hoop calorieën (600-800) en dus uitermate geschikt om af te slanken. Spinning ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Wanneer is er spinning?

Onze lessen staan allemaal in onze agenda op de website of in je Personal Trainer App. In de app kun je ook direct aanmelden voor een les of training.

Voordelen van Spinning

 • Toename in spierkracht en uithoudingsvermogen
 • Hoog calorieverbruik (gewichtsverlies)
 • Je voelt je fitter en energieker
 • Sporten in groepsverband stimuleert enorm
 • Fietsen op heerlijke afwisselende muziek
 • Lessen op maat gemaakt door de instructeurs zelf

Wat is Yoga?

Yoga is vooral bekend om de ‘houdingen’ maar yoga bestaat uit dat. Yoga richt zich op bewustwording en ontspanning. Yoga is niet prestatiegericht. Je hoeft er ook niet lenig voor te zijn. Yoga kan wel de soepelheid bevorderen.

Een les Yoga

Iedere yoga les bestaat uit oefeningen/houdingen die je laten rekken, strekken, aanspannen en ontspannen. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van het hele lichaam.

Fysiek en mentaal

Boksen of bokstraining is een van de beste manieren om de fysieke en mentale conditie te trainen. Je verbeterd je conditie en kracht en dat terwijl de lessen energiek en leuk zijn. Je weerbaarheid groeit en krijgt de bokstechniek onder de knie. Onze lessen worden gegeven door de trainers van Arsen Podjan Boksschool.

Arsen Podjan

Arsen Podjan heeft veel aan het boksen te danken: hij kreeg er namelijk zijn leven mee op de rit en werd er maar liefst 8-voudig Nederlands Kampioen mee. Zijn boks kennis en levenslessen deelt hij dan ook graag.

Lees meer op onze Bootcamp pagina

Fit & Vitaal is de geschikte les voor de 55-plusser die actief in het leven wil staan. Een fijne actieve les om lekker te bewegen en in contact met andere te zijn. Je bent nooit te oud om te leren maar zeker niet om fit en actief te zijn. Kom gezellig mee doen. Meld u gratis aan voor een proefles of kom eens bij ons langs.

Voordelen Fit & Vitaal

 • Actief bezig zijn
 • Training van lenigheid
 • Sociaal en in contact met andere
 • U krijgt een betere conditie
 • U ontwikkelt meer spierkracht
 • Uw houding en stabiliteit wordt beter
Meld je direct aan voor een proefles!