Zoek

Kickboksen Zaltbommel

Kickboksen in Zaltbommel, geschikt voor iedereen

Wil je kickboksen in Zaltbommel? Kom naar Bodykick van boutique fitness Personal Active. Bodykick is een pittige kickbokstraining, die toch geschikt is voor iedereen. Van jong tot oud en van beginner tot ervaren kickbokser, je kunt altijd op je eigen niveau meedoen aan deze leuke, dynamische training. Bodykick kickbokstrainingen worden begeleid door onze zeer ervaren en deskundige kickbokstrainers: voor maximaal effect en minimale kans op blessures.

Waarom kies je voor kickboksen in Zaltbommel?

  • zeer complete training
  • geschikt voor alle leeftijden
  • je werkt aan balans, kracht, conditie en souplesse
  • professionele begeleiding door ervaren coaches
  • geeft je weerbaarheid en zelfvertrouwen een boost

Kickboksen in Zaltbommel, een zeer complete training

Bodykick is een zeer complete training. Je bouwt kracht en souplesse op, stimuleert je vetverbranding en werkt aan je core: essentiële training van je buik-, rug- en bekkenspieren, waarmee je hele lichaam beter in balans komt. Het is een uitstekende cardiotraining, goed voor je uithoudingsvermogen. En bovendien is Bodykick kickboksen in Zaltbommel een uitstekende weerbaarheidstraining: het geeft je zelfvertrouwen een mooie boost!

Wat is Bodykick kickboksen in Zaltbommel?

Bodykick is de naam van onze kickbokstraining waarbij je de basistechnieken van deze vechtsport leert. Kickboksen is een vechtsport waarbij je handen en voeten mag gebruiken, het is een combinatie van stoten en trappen. Trainen doe je bij ons zowel op een bokszak als door één tegen één te sparren. De trainingen zijn nooit hetzelfde, de afwisseling is groot. Daarom is Bodykick kickboksen in Zaltbommel een leuke en sportieve workout om te werken aan je conditie, kracht, balans, fitheid en weerbaarheid.

Gezondheid en fitheid staan voorop

Je hoeft bij Bodykick niet bang te zijn dat je ongewenst rake klappen of trappen oploopt, er is Bodykick voor iedereen. En de gezondheid en fitheid van onze sporters staat bij ons altijd voorop. Zo draag je tijdens de les kickbokshandschoenen en scheenbeschermers.

Gratis Proeftraining Kickboksen

Wil jij een Gratis Training kickboksen meedoen? Dat kan! Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.