Zoek

Pilates Zaltbommel

Pilates Zaltbommel, meer balans en stabiliteit

Met Pilates in Zaltbommel werk je aan het verstevigen van belangrijke spiergroepen, vooral ook dieper liggende spieren. Zo zorg je voor meer fysieke balans door oefeningen te doen voor het versterken van spieren die zorgen voor de juiste houding van je wervelkolom. Ook stimuleert Pilates de core stability: de rug-, buik-, bil- en heupspieren. Zo verbetert je balans, evenwicht en coördinatie.

Welke positieve effecten heeft Pilates Zaltbommel?

Pilates in Zaltbommel verbetert de flexibiliteit van je lijf. Vooral door te werken aan core stability wordt je lichaam stabieler. Hierdoor kun je bijvoorbeeld lage rugklachten voorkomen of aanpakken. Ook voorkomt een betere lichaamshouding blessures en verbetert het sportprestaties. Volledige focus en concentratie op de oefeningen ontspant de geest en vermindert stress.

De voordelen van Pilates in Zaltbommel op een rijtje

  • sterkere buikspieren
  • stabielere wervelkolom
  • betere houding
  • betere balans
  • meer lenigheid
  • betere coördinatie
  • een soepeler lichaam
  • meer zelfbewustzijn

Pilates, voer de oefeningen op de juiste manier uit

Wil je Pilates beoefenen met effect, dan is het van groot belang dat je de oefeningen op exact de juiste manier uitvoert. Bij de groepstrainingen Pilates Zaltbommel krijg je uitstekende begeleiding van deskundige en ervaren trainers. Zij helpen je bij het  vloeiend, geconcentreerd, gecontroleerd en precies uitvoeren van de trainingsvormen. Ook coachen zij je bij het vinden van de juiste ademhaling.

Pilates Zaltbommel, voor vrouwen én mannen

Veel mensen denken dat Pilates een trainingsvorm specifiek voor vrouwen is. Maar niets is minder waar. Veel mannen – ook topsporters – doen aan Pilates om hun prestaties in andere sporten te verbeteren. Voetballers, hardlopers, schaatsers, hockeyers, atleten, wielrenners en ga zo maar door: voor alle sporters is Pilates een uitstekende manier om blessures te voorkomen. En ben je geblesseerd, dan kan Pilates je heel goed helpen bij herstel of revalidatie.

Gratis Proeftraining Pilates

Wil jij een Gratis Proeftraining Pilates uitproberen? dat kan! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.