Zoek

Sportschool Gameren

Sportschool Gameren, Personal Active

Naar de sportschool in Gameren? Kom naar Personal Active Zaltbommel. In de aangename omgeving van onze boutique fitness bieden wij leuke, effectieve trainingen. In onze fitness hanteren wij een maximum aantal sporters die tegelijk aan de slag kunnen. Er is altijd een trainer en coach aanwezig, die op deze manier elke sporter de benodigde aandacht en begeleiding kan geven.

Wij bieden wat het best bij jou past

Iedereen kan sporten bij Personal Active sportschool regio Gameren. Leeftijd, geslacht, fysiek gestel, gezondheid en persoonlijke doelen, het maakt allemaal niet uit. Iedereen sport bij Personal Active op eigen niveau. Van bootcamp tot kickboksen en van personal training tot voedingsadvies: wij bieden wat het best bij jou past.

Een greep uit het aanbod van onze sportschool regio Gameren

Fitness

Uitstekende, persoonlijke begeleiding. Dat is de kracht van boutique fitness <link> Personal Active. Dankzij ons inschrijfsysteem met een maximumaantal sporters tegelijk weet je zeker: het nooit te druk als ik ga sporten. Zo hebben onze trainers en coaches in de fitness altijd genoeg tijd en aandacht voor jou.

EGYM

Fit in slechts dertig minuten. Dat is EGYM <link> van Personal Active sportschool regio Gameren. Je traint in een half uur alle belangrijke spiergroepen op volautomatische toestellen die je met jouw persoonlijke polsbandje snel kunt instellen op jouw persoonlijke kenmerken en voorkeuren.

Yin Yoga

Met Yin Yoga <link>van Personal Active sportschool regio Garderen ontsnap je even aan de druk en stress van het dagelijks leven. Je voelt en ervaar een diepe, totale ontspanning. Bovendien is Yin Yoga goed voor je lijf. Het maakt je het bindweefsel los en houdt het soepel. Tijdens Yin Yoga heb je de tijd om écht te voelen. Je traint je brein erin spanning en gevoelens te ervaren en herkennen.

Kickboksen

Kickboksen is een zeer complete sport. Het is goed voor je conditie, kracht, souplesse, balans, fitheid en weerbaarheid. Kickbokstraining van Personal Active is zeer complete training met stoten en trappen, zowel op de bokszak als met een sparringpartner. Het is een pittige training en toch kan iedereen meedoen. Hoe sterk en fit je ook bent, je traint op je eigen niveau!

Pilates

Verbeter je balans, evenwicht, coördinatie en flexibiliteit met Pilates van Personal Active, sportschool regio Gameren. Met Pilates train je diverse belangrijke spiergroepen. Zo verbeter je jouw core stability en maak je de spieren sterker die jouw wervelkolom in de juiste houding houden: de rug-, buik-, bil- en heupspieren.

Personal training

Wil jij  optimaal effect van elke training? Heb je af en toe net even dat duwtje in je rug nodig om het beste uit jezelf te halen? Jouw personal trainer in de regio Gameren stimuleert je om nét dat stapje extra te zetten. De PT-er stelt jouw persoonlijke, gevarieerde trainingsprogramma op en helpt jou tijdens trainingen met tips voor een optimale uitvoering van de oefeningen. Ook stelt de personal trainer van Personal Active een gevarieerd voedingsprogramma op maat voor jou samen. Onze PT is jouw motivator, trainingsmaatje & lifestylecoach.

Voedingsadvies

Wil je afvallen? Geen crashdieet, een nieuwe lifestyle met gezonde voeding en beweging die bij jou persoonlijk past? Kies voor BenFit van Personal Active. Met voedingsadviezen op maat krijg je controle over jouw lichaam en gewicht. Je krijgt er zelfs een boodschappenlijst bij. En wil je een menu aanpassen? Dat gaat heel eenvoudig. BenFit leert je positief in het leven te staan, je leert weer genieten van het leven. Je gaat je steeds beter voelen!

Vraag hier je gratis proeftraining aan!

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.