Yoga Zaltbommel

Yin Yoga Zaltbommel, stimuleer je bindweefsel

Yin Yoga Zaltbommel: voel en ervaar een diepe ontspanning. Ontsnap even aan de druk en stress van het dagelijks leven met totale ontspanning die ook nog eens heel goed is voor je lijf. En dat terwijl je niets actiefs doet. Met asana’s - passieve houdingen van drie tot vijf minuten - geef jij je over aan je houding. Je laat de zwaartekracht zijn werk doen en voelt dat er ruimte ontstaat in je lijf.

Yin Yoga Zaltbommel, voor soepel bindweefsel

Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt je organen en geeft je lichaam structuur. Het zit door je hele lijf, tussen en rondom je spieren, huid, bloedvaten en organen. Door de moderne leefstijl - veel zitten en stress - wordt bindweefsel stug. En dat leidt tot vele fysieke klachten, die vaak onverklaarbaar lijken zoals rug-, schouder- en nekklachten. Yin Yoga van Personal Active maakt je het bindweefsel los en houdt je het soepel. Door volledig passieve yin yoga oefeningen met minimale spierspanning hydrateert je lichaam het bindweefsel. Rek en compressie brengen soepelheid terug in het bindweefsel.

Balans in fysieke spanning en ontspanning

Je lijf gedijt bij balans. Heb je in je dagelijks leven veel te maken met stress en spanning? Dan is het voor je fysieke en mentale gezondheid heel goed om dit af te wisselen met momenten van rust en ontspanning. Het helpt je lichaam en geest om bij te komen van de stress. Je herstelt, laadt op en slaapt beter.

Yin Yoga, voor mentale ontspanning

Yin Yoga Zaltbommel is niet alleen goed voor je lijf, maar zeker ook voor je geest. Je traint je brein in het ervaren en herkennen van spanning en gevoelens, hebt tijdens Yin Yoga de tijd om écht te voelen. Focus en herkenning van emoties en onwillekeurige gedachten zorgen voor acceptatie en compassie.

Gratis Proeftraining Yoga

Wil je een Gratis Proeftraining yoga. Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.